ابزار woorank بهترین ابزار آنالیز سئوسایت است واین ابزار به شما اجازه می دهد سایت تان را بررسی کنید ودر بهینه سازی سایت به شما کمک می کند.
سایت woorank رایگان است وشما می توانید فقط روزی یکبار این کار را انجام دهید وبرای این کار شما به این آدرس www.woorank.com بروید ودر آن آدرس سایت تان را بنویسید ودکمه Try it for free را بزنید،در سایت نتیجه را مشاهده خواهید کرد.

عدد در صد که درشکل مشاهده می کنید مقداری است که جایگاه سایت شما را نشان می دهد به این معنی که شما متوجه خواهید شد که سایت تان تا چه حد نیاز به ارتقاء و بهینه سازی دارد به طور مثال اگر درصدی زیر ۵۰ باشه سئو سایت شما ضعیف است واگر سایت شما بالای ۸۰ درصد باشه سئوسایت شما خوب است ودر رتبه خوبی در گوگل قرار می گیرد .
آیکن passed که سبز رنگ است عدم وجود مشکل در سایت را نمایش میدهد.
آیکن TO improve که نارنجی رنگ است نشان میدهد که سایت شما مشکل دارد و باید آن ها را رفع کنید.
آیکن Errors که قرمز رنگ است نشان می دهد که سایت شما مشکل دارد باید مشکلش را سریعا رفع کنید وگرنه ممکن است به سئو سایت شما آسیب برساند.
دربخش content موارد زیر بررسی شده است
Title Tag: عنوان صفحه را مشخص می کند.
Meta Description : توضیحات صفحه را مشخص می کند.
Google preview : چیزی که در گوگل نشان می دهد را درنتایج گوگل را نمایش می دهد.
Heading: Heading یا همان استفاده از تگ های h را نشان می دهد.
Content analysis:کلمات کلیدی سایت شما رانشان می دهد.
Alt attribute: به alt تصاویر اشاره میکند که اگر سبز رنگ باشد یعنی مشکلی ندارد بطور مثال برای سایت شما می گوید که سایت ۲۰ تصویر دارد و alt آنها نوشته شده است و تصویری که Alt ندارد را نشان نمی دهد و دقت کنید که اگر این قسمت سبز نبود حتما خطای آن را برطرف کنید چون Alt برای گوگل بسیار مهم است.
Inpage links: این بخش لینک های سایت شما (درونی وخارجی) را نشان می دهدوقتی که follow است یعنی این لینک ها اعتبار دارد.
Language: زبان سایت تان را نمایش میدهد.
در این موارد اگر آیکن آن سبز رنگ باشد به معنی این است که سایت شما دراین بخش مشکلی ندارد و اگر نارنجی یا قرمز باشد باید خطا یا مشکل آن را برطرف نمایید.
در بخش indexing موارد زیر بررسی شده است
url resolve: همانطور که می دانید آدرس های متفاوتی برای سایت وجود دارد.

این لینک ها با یکدیگر فرق دارند وهر کدام یک لینک محسوب میشوند و باید سایت را برای آن بهینه کرد پس بهتر است آنها را ریدایرکت کنید و یک آدرس داشته باشید.
شما میتوانید از طریق شرکت های خرید هاست این کار را انجام بدهید اگر این گزینه سبز باشد مشکلی ندارد.
Discovered page :تعداد صفحات سایت را نمایش می دهد که توسط گوگل ایندکس شده است پس اگر تعداد آن با تعداد صفحات سایت تان مطابقت نداردآن رابایدبررسی کنید گاهی اوقات این مشکل به دلیل عدم وجود سایت مپ می باشد.
Robots.txt: یک راهنما برای ربات گوگل است.
Xml sitemap: گفتیم که سایت مپ برای گوگل مهم است وقتی این گزینه سبز است یعنی نقشه سایت در سایت تان وجود دارد در غیر اینصورت باید آن را ایجاد نمایید.
sitemap validity :اعتبارسنجی سایت مپ را نمایش میدهد.
url parameter: آدرس سایت شما را نشان می دهد وپارامترها وبخش هایی که در url استفاده کردید را بررسی می کند واگر هشدار بدهد به منظور این است که url سایت تان را باید بررسی کنید.
Broken links: این بخش لینک های شکسته یا مشکل دار را نمایش می دهد به طور مثال اگر سایت شما صفحه ای بنام (مقالات ) داشته که شما آن را غیرفعال کردید ودیگر کاربر آن صفحه را نمی بیند ولی آدرسش در گوگل ایندکس شده ، به آدرس این سایت آدرس شکسته می گویند و این آدرس در این بخش نشان داده می شود.
در قسمت mobile مشاهده کنید که آیا سایت برای موبایل آپدیت شده است یا نه

این بخش موارد Mobile rendering,tap targets, plugins,font size legibility Mobile friendlinessو…. رابررسی می کند ودر قسمتmobile friendliness اگر نوشته شده باشد very good نشان می دهد سایت شما برای گوشی یا تبلت درست شده است ومشکلی ندارد.
در قسمت structured data دادههایی که به موتورهای جستجو کمک میکند تانظربهتری نسبت محتوای یک صفحه از سایت داشته باشند را نمایش می دهد و موارد ذیل رابررسی میکند schema.org ,open graph protocol , microformats
دربخش performance موارد زیر را بررسی شده است
Asset minification: این قسمت باید erore 404 را داشته باشید.
Assert compression: فشرده کردن css،refrens، jqurey.min این ها را بیان می کند اونهایی که min هستند فشرده شده اند.
Assert cacheability :برای url ها باید cash بزاریم و اگر url تان cash نداشته باشد به شما هشدار می دهد ومی گوید این url ها مناسب نیست .
دربخش technologics تکنولوژی سرور را نمایش می دهد و شامل موارد ذیل می باشد
Server uptime,Server ip,analytics,doctype,encoding,technologic
در server uptime زمان بروزرسانی را نمایش می دهد و در بخش Technologic تکنولوژی های استفاده شده در سایت تان را نمایش می دهد.
در بخش branding موارد زیر را بررسی شده است

url: این آدرس باید ۸ کاراکتر باشد.
Favicon: آیکن سربرگ را نشان می دهد.
Custom 4o4 page: مشکل ۴۰۴ که در لینک های شکسته یا صفحاتی که مشکل دار به وجود می آید به طور مثال وقتی کاربر یک آدرس را دنبال می کند واین آدرس سایت را پیدا نکند erore 404 را نشان می دهد چون خطا داره برای کاربرمفید نیست.
در قسمت domain دامنه های سایت شما را نمایش میدهد.